Startpagina

Welkom!

Intra Verde wordt reeds meer dan 20 jaar uitgebaat door Erik Peeters. Na voltooiing van de opleiding 'Bloemsierkunst' te Vught in één van Europa's meest gerenommeerde vakscholen, startte hij een eigen zaak op. Deze was gelegen in de Carnotstraat te Antwerpen ( in het pand van de voormalige juwelierszaak Peeters-Wegge). In 1990 verhuisde Intra Verde naar Schilde. Door de centrale ligging op het kruispunt Turnhoutsebaan - Brasschaatsebaan kan een optimale service gegarandeerd worden. In 2003 werd de winkel grondig gerenoveerd. Het resultaat is een ecologisch pand met een groen dak, lemen muren en een opvallende gevel die samengesteld is uit ambachtelijk gestookte stenen.

            
                                       Vroeger                                                                                    Nu

Erik Peeters is gekend als trendzetter; een eigenschap die gecombineerd met jarenlange ervaring en vakkennis de meest originele en exclusieve creaties oplevert. Voor iedere gelegenheid kan u hier terecht voor een uniek ontwerp. Elke vraag wordt met de grootste zorg behandeld, of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, rouwwerk, geboorte, communie, pensioen, of simpelweg een attentie.

Daar de zaakvoerder 3 keer per week rechtstreeks inkoopt op de Euroveiling te Brussel, bleiswijk en Venlo biedt Intra Verde een zeer ruim assortiment verse snijbloemen en planten. Een eigen kwekerij zorgt bovendien voor exclusieve blad-en bessoorten, die in de boeketten en bloemstukken verwerkt worden.Bovendien verkopen we bloemen aan de kwekerij aan groothandelsprijzen .

U bent steeds welkom om een bloemstuk, boeket of decoratie zelf samen te stellen of uit te kiezen. Bovendien kan u bestellingen plaatsen, zowel telefonisch als via de website ( gelieve wel een dag op voorhand te bestellen). Alle bestellingen kunnen aan huis geleverd worden. 

U kan ook beroep doen op een maandelijks of wekelijks bloemenabonnement, een service die zowel aan particulieren als bedrijven aangeboden wordt. De frequentie en prijs van het abonnement kunnen naar eigen wens ingevuld worden.

Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen u weldra te mogen verwelkomen...

Het Intra Verde team.