Losse bloemen bestellen om zelf samen te stellen

15 maart 2018

Wilt u online losse bloemen bestellen? Dan bent u bij Intraverde aan het juiste adres! De bloemen zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel bij u geleverd. Losse bloemen bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Losse bloemen bestellen voor uw zaak

Mist uw kantoor, toonbank of etalage net dat extra tikkeltje frivoliteit of levendigheid? Of wilt u zorgen voor een gezonder klimaat op de werkvloer? Of misschien wilt u graag een groot evenement organiseren?  Breng voortaan geur en kleur in uw zaak en bestel bij ons losse bloemen. Hiermee kunt u de mooiste boeketten of bloemstukken creëren die perfect zijn aangepast aan de stijl van uw zaak. Uw omgeving fleurt ervan op en uw gasten krijgen een goede eerste indruk van uw organisatie!

Losse bloemen bestellen voor elke gelegenheid

Zet u zichzelf graag eens in de bloemetjes? Of kunt u helaas niet op een verjaardag of bruiloft zijn of wilt u gewoon graag een bijzonder iemand verrassen met een mooi boeket dat u zelf samenstelt? Wie losse bloemen online bestelt, kan daar verschillende redenen voor hebben. Wat de gelegenheid ook is: online losse bloemen bestellen doet u makkelijk en voordelig in onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bloemen stipt op tijd worden geleverd.

Losse bloemen bestellen voor uw feest of etentje

Heeft u trouwplannen of geeft u een feest of etentje en wilt u zelf een mooi boeket of bloemstuk samenstellen? Wat de reden ook is: online losse bloemen bestellen doet u gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bloemen stipt op tijd worden geleverd.

Losse bloemen bestellen voor uw workshop of hobby

Houdt u van bloemschikken en wilt u graag een origineel boeket of bloemstuk creëren? Of misschien zoekt u nog een toffe, ontspannende hobby zoals bloemschikken waarbij u uw creativiteit kunt uiten? Ook dan vindt u in ons ruime assortiment losse bloemen vast wel uw gading!

Altijd vers

Dagdagelijks kunt u bij ons verse losse bloemen bestellen. Bij Intraverde beschikken we namelijk over ons eigen bloemenveld. Of we halen ze plukvers voor u op bij de bloemenveiling.

Verpakking

Om uw bloemen te beschermen tegen beschadiging tijdens het transport en om ze zo vers mogelijk te houden, worden al onze bloemen in een grote doos van 1,25m x 0,50m geleverd.  Hierin kunnen een groot aantal bloemen.  Wij laten u weten of de door u bestelde snijbloemen in één doos passen.  De bezorgkosten voor een doos met snijbloemen tot maximum 30 kg bedragen 5€. Wij vragen u wel voor een minimumbedrag van € 20 bloemen aan te kopen.

Levering

Vanaf het moment dat u bestelt, doen we er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. Gewoon voor in uw eigen huis of zaak, voor speciale momenten of gewoon omdat u graag creatief aan de slag gaat met bloemen.

Overtuigd? Neem dan een kijkje op onze webshop en laat u verleiden door ons uitgebreide aanbod losse bloemen.

 


‹ Terug naar het overzicht