Over ons

Meer dan 20 jaar hebben mijn vrouw en ik een bloemenzaak in Schilde uitgebaat. We kregen regelmatig van klanten te horen dat het spijtig is dat onze bloemen enkel verkrijgbaar zijn in onze voormalige winkel. Hierdoor kregen we het idee om dozen te laten ontwerpen waarin we onze boeketten in gans België kunnen bezorgen.

We zijn echter een kleinschalig bedrijf waardoor ons aanbod beperkt is tot enkele soorten boeketten per dag. De bedoeling is dat je krijgt wat je ziet. De filmpjes en foto's van elke serie boeketten worden dagelijks opnieuw gemaakt. Hierdoor weet u met zekerheid wat u bestelt. 

We beschikken over een eigen bloemenveld waar we zelf ook bloemen, bessen en bladeren voor de boeketten plukken.  Verser kan het dus niet.
Alsook ben ik meermaals per week te vinden op de bloemenveiling. De mooiste manier om de dag te beginnen wat mij betreft!
Natuurlijk moet ik goed opletten want op zo’n veiling gaat het heel snel en het is een sport om de mooiste snijbloemen te verkrijgen voor de mooiste prijzen. Zo zorg ik er elke dag voor dat mijn klanten de meest verse voorraad snijbloemen van het seizoen krijgen.
Verser dan direct van de veiling en ons bloemenveld kan je ze niet krijgen. Daarom maak ik op zo’n ochtend vaak een mooi boeket voor thuis, want ook bij mij thuis staan natuurlijk altijd bloemen.

Wij willen u graag laten delen in die pracht.

 

Bestel uw boeket vandaag nog