Bloemen bestellen via onze nieuwe webshop

22 februari 2018

Wilt u online bloemen bestellen, maak dan gebruik van het gemak van de gloednieuwe webshop van Intraverde. De bloemen zijn van uitstekende kwaliteit en worden binnen 24 uur bij u geleverd. Bloemen bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Bloemen bestellen voor elke gelegenheid

Zet u zichzelf graag eens in de bloemetjes? Of kunt u helaas niet op een verjaardag of bruiloft zijn of wilt u gewoon graag een bijzonder iemand verrassen met een mooi boeket? Wie bloemen online bestelt, kan daar verschillende redenen voor hebben. Wat de gelegenheid ook is: online bloemen bestellen doet u gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bloemen stipt op tijd worden geleverd.

Altijd vers en uniek

Dagdagelijks kunt u bij ons verse en unieke boeketten bestellen. Bij Intraverde beschikken we namelijk over ons eigen bloemenveld waar we de bloemen onmiddellijk tot boeketten verwerken. Of we halen ze dagvers voor u op bij de bloemenveiling. Hierdoor worden de boeketten allemaal in beperkte aantallen aangeboden. Bovendien zijn onze boeketten steeds aangepast aan de tijd van het jaar en de meest actuele kleurentrends. U beschikt dus altijd over een unieke creatie!

Verpakking

Om uw bloemen te beschermen tegen beschadiging tijdens het transport en om ze zo vers mogelijk te houden, worden al onze bloemen geleverd in een speciale bloemendoos waarin de bloemen met water worden afgeleverd. Het is ook mogelijk om een vaas te bestellen bij de boeketten. De boeketten worden dan op een originele manier afgestemd op de vaas. Er worden geen extra bezorgkosten in rekening gebracht voor de vaas.

Levering en service

De bloemen worden steeds binnen 24 uur na bestelling geleverd. Gewoon voor in uw eigen huis of juist voor speciale momenten. De bezorgkosten bedragen 5€. Ziet u een mooi boeket? Dan raden we u aan om er snel bij te zijn, want op is op. De minimumaankoopprijs bedraagt 20€.

Overtuigd? Neem dan een kijkje op onze webshop en laat u verleiden door ons uitgebreide aanbod aan dagverse boeketten. Onze floristen staan steeds voor u klaar!

 


‹ Terug naar het overzicht