Zet uw zaak in de bloemetjes met een bloemenabonnement van Intraverde!

08 maart 2018

Mist uw kantoor, toonbank of etalage net dat extra tikkeltje frivoliteit of levendigheid? Of wilt u zorgen voor een gezonder klimaat op de werkvloer? Breng voortaan geur en kleur in uw zaak met onze bloemenabonnementen. Met een bloemenabonnement van Intraverde krijgt u op vaste tijdstippen creatieve en verzorgde boeketten voor uw zaak. Uw omgeving fleurt ervan op en uw gasten krijgen een goede eerste indruk van uw organisatie!

Uw bloemenabonnement in de stijl van uw bedrijf

Natuurlijk heeft u specifieke wensen voor de bloemen in uw zaak. Samen bepalen we de krijtlijnen van uw bloemenabonnement. Wat voor uitstraling wenst u? Wat past in uw interieur? Wat voor bloemen ziet u graag? Waar komt uw boeket te staan? Hoe groot of opvallend mag het zijn?

Ook bij de keuze van de vazen houden we hiermee rekening. We hebben een ruim assortiment, passend bij elke inrichting of boeket.

Altijd vers en uniek

Onze bloemenabonnementen zijn steeds aangepast aan het seizoen. Bij Intraverde beschikken we bovendien over ons eigen bloemenveld waar we de bloemen onmiddellijk tot boeketten verwerken. Of we halen ze voor u op bij de bloemenveiling. Bovendien worden al onze bloemen geleverd in een speciale bloemendoos waarin de bloemen met water worden afgeleverd. Zo kunnen we de versheid van onze bloemenabonnementen altijd garanderen en zijn de bloemen beschermd tegen beschadiging tijdens het transport.

…binnen de formule die bij u past

Dankzij ons wekelijks of tweewekelijks abonnement verwelkomt u uw klanten steeds weer met een nieuwe creatie. Intraverde biedt drie mogelijkheden in de grootte van de boeketten: 25, 50 of 75 euro. De getoonde vazen kunnen met het boeket worden aangekocht. Wij zorgen ervoor dat het boeket mooi in de vaas geschikt is.

Of u nu een jaarabonnement of een seizoensgebonden abonnement kiest, de leverdag is steeds bespreekbaar. Indien u bovendien het volledige bedrag op voorhand betaalt, krijgt u maar liefst 10% korting.

Wilt u uw abonnement onderbreken wegens vakantie of dergelijke? Gelieve ons dan minimum zeven dagen op voorhand te verwittigen. Uw abonnement wordt dan met diezelfde periode verlengd.

Overtuigd? Neem dan een kijkje op onze webshop en laat u verleiden door ons uitgebreide aanbod aan bloemenabonnementen.


‹ Terug naar het overzicht